Publicitat en el butlletí

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt edita el butlletí municipal Informa't que, per la demanda existent, inclou publicitat.

La publicació, a color, té una periodicitat mensual i un tiratge de 7.200 exemplars que es distribueixen directament, mitjançant repartiment, a totes les llars del municipi (gent empadronada i no empadronada) i als equipaments municipals.

A través del butlletí municipal, l'Ajuntament us ofereix la possibilitat que el vostre comerç o empresa es doni a conèixer a tots els lliçanencs i lliçanenques, més la difusió a través d'aquesta pàgina web municipal en format digital.

Informació d'interès per a la publicació d'anuncis

Ingrès en compte

CAIXABANK, SA

ES69 2100 1912 7902 0001 6296

Ajuntament de Lliçà d’Amunt C. d’Anselm Clavé, 73 08186 – Lliçà d’Amunt

  • En l'ingrés en compte cal especificar el nom del comerç o empresa seguit de la paraula "butlletí".
  • El pagament s'haurà de fer efectiu un cop feta la sol·licitud. En el moment de l'enviament de l'arxiu original per a la publicació s'haurà d'adjuntar el justificant de pagament, sense aquest no es publicarà l'anunci.

Formulari per inserir i/o repartir publicitat

NOTA LEGAL: Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb l'única finalitat d'atendre la vostra sol·licitud, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran fins a la finalització del període de contractació escollit. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. Podeu ampliar aquesta informació a a secció sobre Protecció de dades del web municipal.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-07-2023 13:05