Contacta amb mi

Contacta amb mi

Si voleu fer-me algun suggeriment o consulta empleneu el formulari. Per a temes que requereixin la tramitació d'una instància recordeu que podeu fer-ho en línia o bé, presencialment, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).

D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i seran objecte de tractament per a la gestió dels diferents serveis municipals de l'Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l'àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.
Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic ajuntament@llicamunt.cat o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (c. d'Anselm Clavé, 73, 08186, Lliçà d'Amunt).

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31-01-2019 13:59