Ampliació del servei al CAP Palaudàries

Última revisió 02-10-2020 15:29
02/10/2020

A partir del proper dilluns, 5 d’octubre, el CAP Palaudàries ampliarà l’horari d’obertura i comptarà amb servei d’atenció mèdica, a part del servei d’infermeria que ofereix des del juliol.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha decidit millorar el servei sanitari del  Centre d’Atenció Primària (CAP) Palaudàries, d’una banda, amb l’ampliació de l’horari d’obertura, passant de dos a cinc dies d’atenció, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores; d’altra banda, restablint el servei d’atenció mèdica, a partir del dilluns vinent, i que complementarà el servei d’infermeria que s’oferia des del juliol (analítiques, control del Sintrom, injectables, cures i controls crònics, etc.).

Les visites al CAP han de fer-se amb cita programada trucant al centre en el seu horari d’obertura (93 864 00 90), fora de l’horari es pot contactar amb el CAP la Cruïlla (93 841 52 50) o al telèfon 061 Salut Respon.

L’atenció mèdica que s’oferirà al CAP Palaudàries estarà adreçada a pacients amb malalties cròniques o comunes, la simptomatologia relacionada amb la COVID-19 es centralitzarà al CAP La Cruïlla. Aquesta mesura s’adopta, en primer lloc, per preservar la seguretat de les persones usuàries del CAP de Palaudàries, atès que, actualment,  no hi ha personal suficient  per atendre ambdós tipus de patologies, les relaciones amb  la COVID-19 i les no relacionades,  i en segon lloc, perquè la realització de les proves PCR de tota la Vall del Tenes es centralitza al CAP La Cruilla, i així es realitza valoració sanitària i prova  si escau, en el mateix moment.

 

CAP Palaudàries
CAP Palaudàries