Arriba la IV Esquiada Jove

Última revisió 18-01-2021 11:47
18/01/2021

Després de l’èxit dels darrers anys, la regidoria d’Infància i Joventut organitza la IV Esquiada Jove, on els i les joves d’entre 14 i 30 anys podran esquiar o fer snow durant tot el dissabte 20 de febrer, si la situació sanitària ho permet, a l’estació d’esquí de La Molina per un preu molt econòmic.

La sortida té diferents preus subvencionats per l’Ajuntament:

  • Preu bàsic per a JOVES EMPADRONATS/ES a Lliçà d’Amunt: 25€. Inclou el transport en autocar, el Forfait i l’assegurança de pista. Els i les joves participants hauran de portar el seu propi material d’esquí o snow.
  • Preu bàsic per a JOVES D’ALTRES MUNICIPIS: 30€. Inclou el transport en autocar, el Forfait i l’assegurança de pista. Els i les joves participants hauran de portar el seu propi material d’esquí o snow.
  • Preu AMB LLOGUER DE MATERIAL PER A JOVES EMPADRONATS/ES a Lliçà d’Amunt: 46€. Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança de pista. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les joves participants recolliran en arribar a l’estació d’esquí.
  • Preu AMB LLOGUER DE MATERIAL PER A JOVES D’ALTRES MUNICIPIS: 55€. Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport en autocar, Forfait i assegurança de pista. L’Ajuntament reservarà prèviament el material que els i les joves participants recolliran en arribar a l’estació d’esquí. L’autocar sortirà a les 6h des de l’Espai Jove El Galliner i farà parada als Centres Cívics de Ca l’Artigues i Palaudàries. La tornada serà en el mateix lloc de sortida aproximadament a les 19h/19:30h.

Per a més informació, pots dirigir-te a l’Espai Jove El Galliner, de dilluns a divendres, de 16h a 20h; trucar per telèfon al Galliner al 93 860 70 01; escriure un WhatsApp al 673 93 09 37; o enviar un correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

La inscripció s’haurà de fer del 18 de gener al 8 de febrer, a través del formulari en línia habilitat a la web municipal. El pagament també s’haurà de fer en línia mitjançant el mateix formulari en el moment de la inscripció.

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat, es prega contactar amb la regidoria de Joventut.

Esquiada Jove 2021
Esquiada Jove 2021