L'Ajuntament incorpora tres nous vehicles al seu parc mòbil

Última revisió 18-04-2024 13:58
18/04/2024

Dos dels vehicles es destinaran a cobrir les necessites dels Serveis socials municipals, transport i visites de persones usuàries, i l’altre serà pels trajectes del personal d’oficines.

Des d’ahir dimecres, la flota de vehicles municipal compta amb tres noves unitats que permetran millorar la mobilitat del personal, principalment el de la regidoria d’Acció Social, a la que es destinaran dos vehicles.

Es tracta de dos Renault Captur i un Seat León model Sportwagon, aquest últim amb una gran capacitat interior que facilitarà el transport de les persones usuàries de Serveis Socials amb mobilitat reduïda.

Amb aquesta adquisició, la flota destinada al personal d'oficines es composarà de 3 vehicles, 1 d’ells elèctric, i la de Serveis Socials serà de 6 vehicles en total, tots ells amb una antiguitat inferior als 15 anys.

La compra s’ha fet als concessionaris de vehicles Seat Baix Motor i Renault ByMyCar Barcelona per un import global de 61.878,87 € més IVA, mitjançant l'Acord marc vigent entre aquesta empresa i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Nous vehicles
Nous vehicles