2a edició del Concurs de poesia visual "Benvist"

Última revisió 29-02-2024 13:47
19/02/2024

L’Ajuntament convoca el II Concurs de poesia visual "Benvist", que té per objectiu incentivar la creació d’obres de poesia visual entre els joves i adults.

Poden participar en aquest concurs el joves de 12 a 17 anys i adults a partir de 18 anys.

Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

La temàtica sobre la qual s’ha de crear una obra de poesia visual és "La sequera". El termini per presentar les obres és del 26 de febrer al 5 d’abril de 2024. Els treballs/obres seran enviats en format PDF a l’adreça electrònica llam.concursbenvist@llicamunt.cat.

En el correu s’hi haurà de fer constar el títol de l’obra i la categoria a la qual es presenta i s’hi hauran d’adjuntar dos arxius: el primer, únicament amb l’obra, i el segon, també en format PDF, s’hi hauran de consignar les següents dades: Títol de l’obra concursant, nom complet de l’autor/a, adreça completa, telèfon de contacte i correu electrònic.

Els premis de la categoria d’Adults són 300€ per al primer, 200€ per al segon i 100€ per al tercer. I per a la categoria Juvenil un val de 100€ per gastar a qualsevol de les botigues FNAC i un val de 50€ a gastar a La Botiga de Lliçà d’Amunt.

Les obres premiades es faran públiques el divendres 26 d’abril a les 7 de la tarda a la Biblioteca Ca l’Oliveres i les obres més representatives segons el criteri del jurat seran exposades del 26 d’abril al 31 de maig a la mateixa biblioteca.

Tallers de poesia visual per a joves i exposició “Embellir”

Durant els mesos de gener i febrer a la biblioteca es porten a terme tallers de poesia visual adreçats als alumnes de 3r d’ESO dels Instituts del municipi, on els poetes visuals Miquel À. Mercader i Guillem Dotú donen a conèixer aquest gènere poètic entre els joves i els acompanyen en la creació d’un poema visual.

I fins el 29 de febrer es pot visitar la nova exposició de poesia visual de Miquel À. Mercader i Guillem Dotú, que porta per títol “Embellir”.

Cartell del Concurs de poesia visual
Cartell del Concurs de poesia visual "Benvist"