3a Caminada-cursa popular "Camins i senders de Lliçà d'Amunt. Caminar i córrer"

Última revisió 03-05-2024 13:48
03/05/2024

La regidoria d’Esports ha organitzat la tercera edició de la caminada-cursa popular anomenada “Camins i senders de Lliçà d’Amunt. Caminar i córrer”, que tindrà lloc el proper dissabte 4 de maig de 8.30 a 13.30 h, a l’entorn del barri de Paluadalba.

L’objectiu d’aquesta caminada-cursa és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, a més de conèixer el nostre entorn natural. L’activitat és apta per a tots els públics: runners, gent gran i famílies.

Com sempre, comptarà amb dos recorreguts: un de curt,de 8,5 km i 200 m de desnivell, adaptat per a públic familiar i gent gran, i un de llarg, d'uns 13 km i 350 m de desnivell positiu, més adient per a esportistes. Totes dues versions del recorregut es podran fer tant caminant com corrent.i

El preu de l’activitat és de 5 euros per als majors de 16 anys, que inclou la caminada-cursa, l’assegurança, un obsequi i una botifarrada final. Per als menors de 16 anys, l’activitat és gratuïta, però han d’anar acompanyats d’un adult.

Les inscripcions van finalitzar el 30 d’abril i, si queden places, es podran fer el mateix dia de l’activitat, a les 8 del matí, a la zona de sortida, la pista poliesportiva de Palaudalba. La participació màxima és de 250 persones.

Informació per a les persones participants

 • Aparcaments: es disposen de diversitat d’espais per aparcar als voltants de la zona de sortida i arribada:
  • Aparcament de sorra al costat de la pista poliesportiva de Palaudalba.
  • Aparcament de l’institut-Escola Miquel Martí i Pol
  • Aparcament del Centre Cívic de Palaudàries
 • Acreditacions: per tal de certificar l’assistència i fer-vos entrega tant de l’obsequi com del tiquet de l’entrepà final cal que us acrediteu. Iniciarem les acreditacions a partir de les 7.30 hores.
 • Escalfament: realitzarem una petita rutina d’escalfament per tal d’activar-nos de cara a l’inici dels recorreguts. L’horari de la rutina d’esclafament serà cap a les 8.10 hores aproximadament.
 • Briefing: acabat l’escalfament farem una petita descripció dels recorreguts informant-vos de tot allò que heu de tenir en compte abans de sortir.
 • Sortides: tenim programades 4 sortides diferenciades per tal de no molestar-nos entre nosaltres mateixos. En primer lloc, a les 8.30 hores sortiran aquelles persones que vulguin fer el recorregut llarg corrent, tot seguit ho faran els que vulguin fer el recorregut llarg també, però caminant. A les 8.40 h faran la sortida els que vulguin fer el recorregut curt corrent i, finalment, els que facin la curta caminant.
 • Punts de control:
  • Durant els recorreguts trobareu tant punts de control amb voluntaris com els avituallaments. En el cas del recorregut llarg, dos avituallaments i en el cas del curt, un.
  • En qualsevol del punts podreu informar de qualsevol incidència o anomalia que trobeu durant el recorregut.
 • Normativa: reviseu la normativa de l’esdeveniment per tenir clar, tant el funcionament, com les recomanacions de la Policia Local.

Informació per a les persones participants
Informació per a les persones participants

Documents adjunts

Enllaços

Et pot interessar