La campanya solidària de recollida de joguines, tot un èxit!

Última revisió 28-01-2020 14:09
08/01/2020

La campanya solidària de joguines novament aconsegueix apadrinar totes les cartes de Reis d'infants i joves del municipi, un total de 72, i es recapten joguines perquè tots els nens i nenes tinguin el seu regal la nit màgica de reis.

La primera quinzena de desembre, la regidoria d'Acció Social engegava, per quart any consecutiu, la campanya solidària de recollida de joguines i per segon any, la iniciativa d’apadrinar una carta de Reis d’infants entre 1 i 12 anys.

El resultat de la campanya ha estat tot un èxit, s'han apadrina totes les cartes de reis i s'han recollit moltes joguines, majoritàriament noves. A més, l’ajuntament ha regalat tiquets per a la pista de gel a tots els infants, que formen part d’aquest projecte solidari, i després de patinar, es relegarà un núvol de cotó de sucre, a iniciativa d’Ana Maria.

L'Ajuntament agreix a tothom que s'ha sumat a aquesta iniciativa, a totes les persones que a títol personal han fet aportacions a la campanya, i als col·lectius com els treballadors de Biokit-Werfen, de l'Ajuntament, a l’entitat Futbol Sala de Lliçà d’Amunt  per contribuir a fer realitat aquesta campanya solidària, moltes gràcies per fer-ho possible!