Afectació del trànsit per obres al polígon de Can Montcau

Última revisió 11-04-2024 11:17
11/04/2024

Aquesta setmana, l’empresa promotora Inversions Can Pedrals SL, ha començat els treballs previs per a la urbanització d’una nova rotonda a la Carretera de Can Pedrals, a l’entrada del polígon de Can Montcau. Aquesta actuació té afectació al trànsit privat i al servei de transport urbà.

Aquesta rotonda facilitarà l’accés a la nova activitat que l’empresa està instal·lant a Can Pedrals i servirà, també, per reduir la velocitat i millorar la seguretat en aquest tram, que coincideix amb un canvi de rasant en corba.

Durant aquesta setmana i la vinent, està previst que es facin els treballs previs amb pas alternatiu de trànsit i, a mitjans de maig, quan finalitzin les obres de la Generalitat i s’obri el nou accés de Can Montcau a la C-17, es tornaran a reprendre les actuacions, també amb pas alternatiu.

En aquesta segona fase començaran les obres de construcció de la nova rotonda, que es farà en dues parts, ocupant un carril per part, això requerirà regular el trànsit amb pas alternatiu semaforitzat, tot i que es preveu una disminució important del trànsit per la Carretera de Can Pedrals amb motiu de l'obertura del nou accés directe a la C-17.

Les obres, que les està portant a terme Barnasfalt SA, es preveu que finalitzin a finals de juliol.

Pel que fa al servei de Transports de Lliçà d’Amunt (TLA), des del dilluns 8 al 18 d’abril,  queden suspeses les línies A11 i A22 a excepció de les expedicions de l’A11 de les 8.10h i 14.40h, que mantenen el servei.