Continuen els descomptes i ofertes per a gent gran als comerços i serveis locals

Última revisió 01-03-2024 14:45
28/02/2024

Consulta els comerços i serveis adherits a l’edició d’enguany de la campanya “Fem gran el petit comerç”.

Les regidories de Gent gran i Promoció econòmica, conjuntament amb l’Associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt, impulsen, per segon any consecutiu, la campanya “Fem gran el petit comerç” amb l’objectiu que la gent gran del municipi es pugui beneficiar de descomptes i ofertes en els comerços locals.

Per beneficiar-se d’aquests descomptes i ofertes és obligatori tenir el Carnet de la Gent Gran de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt. El Carnet de la Gent Gran de l’Ajuntament és un document gratuït de caràcter personal i intransferible que acredita les persones com a usuàries dels casals de la gent gran de Lliçà d’Amunt; serveix indistintament per als dos casals.

Aquest carnet el tramita el personal municipal en l’horari d’atenció al públic del Casal de la Gent Gran del centre urbà i està adreçat a tota persona que hagi complet els 60 anys o als cònjuges de les persones usuàries i a les persones de 55 anys o més que es trobin en procés o situació de prejubilació o atur de llarga durada. Actualment, hi ha tramitats 1.090 carnets.

Aquest carnet dona dret a participar en totes les activitats organitzades per l’Ajuntament en els casals de la gent gran i a beneficiar-se de preus econòmics dels serveis que s’hi ofereixen (bar, perruqueria i podologia). Amb aquest carnet també són gratuïtes les activitats físiques exclusives per a gent gran que es fan al Pavelló d’Esports i als Centres Cívics i hi ha un descompte del 50% en la resta d’activitats d’aquests equipaments.

Nova campanya

Els comerços i serveis adherits a l’edició d’enguany de la campanya “Fem gran el petit comerç” són els que es mostren a la imatge, que ofereixen serveis gratuïts o descomptes d’entre el 3 i el 30% en els seus productes. Aquests establiments tenen un distintiu identificatiu de la campanya a la porta.

Imatge de la campanya
Imatge de la campanya "Fem gran el petit comerç"