El Gran Recapte aconsegueix més de 15,5 tones d'aliments

Última revisió 01-12-2023 08:38
30/11/2023

El passat cap de setmana va tenir lloc el Gran Recapte d’Aliments a tot Catalunya, a Lliçà d’Amunt la recollida solidària es va portar a terme de divendres a diumenge i es van aconseguir 15.560 quilos de productes alimentaris.

La campanya d'enguany va comptar amb la col·laboració de 10 establiments comercials d’arreu del municipi i la participació de més d’un centenar de persones voluntàries, entre elles els i les joves de l’Institut Lliçà, que han donat suport a la campanya en el marc del projecte de serveis comunitaris.

Durant el cap de setmana, les persones voluntàries s'han encarregat d'informar sobre la campanya en els punts de venda col·laboradors, i moltes continuen treballant aquests dies en la classificació i emmagatzematge dels productes recaptats, que han estat, majoritàriament, pasta, oli i llet.

Els 15.560 quilos d’aliments es destinaran als repartiments mensuals del Rebost Solidari de Lliçà d’Amunt, la previsió és que aquesta quantitat pugui abastir les persones usuàries fins al maig de 2024.

L'Ajuntament vol donar les gràcies a totes les persones que han aportat el seu granet de sorra perquè el Gran Recapte d'enguany esdevingui tot un èxit, especialment, a les persones voluntàries i a tota la població que ha mostrat la seva solidaritat fent donacions.

Et pot interessar