I Concurs de Tik Tok pel 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

Última revisió 08-06-2021 14:38
27/05/2021

Amb motiu de la celebració del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, les regidories d’Igualtat, Gènere i LGTBI i d’Acció Social convoquen el I Concurs de Tik Tok: #Lliçàdamuntorgull.

Aquest concurs s’emmarca dins de la programació d’activitats per commemorar el Dia Internacional per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

El certamen pretén oferir un espai on poder reflexionar, reivindicar i lluitar pels drets del col·lectiu LGTBI i poder contribuir a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia defensant la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

D’acord amb les bases del concurs, podrà participa qualsevol persona que resideixi, treballi, estudiï o formi part d’alguna entitat del municipi de Lliçà d’Amunt. S’estableixen dues categories segons l’edat:

  • A. Joves de 13 a 17 anys.
  • B. Persones adultes a partir de 18 anys.

Els vídeos hauran de ser originals i inèdits, es podran presentar de forma individual o en grup, hauran de tenir una durada màxima d’un minut i han d’incloure el hashtag #Lliçàdamuntorgull.

Les obres s’hauran de presentar per correu electrònic (llam.igualtat@llicamunt.cat), seguint les indicacions de les bases de participació, fins el 21 de juny.

La persona guanyadora de cada categoria rebrà 150 euros.

El veredicte es farà públic el dia 28 de juny coincidint amb les activitats programades a la Biblioteca Ca l’Oliveres.

Imatge del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI 2021
Imatge del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI 2021

Documents adjunts