Mostra de les llibretes del projecte "Maletes viatgeres"

Última revisió 06-10-2023 13:19
06/10/2023

Del 2 al 30 d’octubre al vestíbul de la sala infantil de la Biblioteca Ca l’Oliveres es podrà veure una mostra de les llibretes del projecte “Maletes viatgeres”.

Les “Maletes viatgeres” és un projecte adreçat a les escoles, que ajuda les famílies en el seu paper de creació de l’hàbit lector.

La biblioteca prepara i deixa en préstec entre 40-45 maletes a principi de cada curs escolar (mes de setembre) als grups d’infantil (escola bressol i I3, I4 i I5) i als grups de 1r, 2n i 3r de primària dels centres escolars del municipi. D’aquesta manera, l’escola
disposa d’una maleta per grup classe amb 7 llibres dins (de diferents tipologies, il·lustracions, etc.). Aquesta maleta va viatjant per les cases de tots els alumnes del grup i està una setmana amb cada família. D’aquesta manera, l’infant, juntament amb la família, tenen l’oportunitat de descobrir un llibre cada dia de la setmana. Juntament amb els llibres, l’infant o la família pot deixar un escrit o dibuix en una llibreta que troben dins la maleta.

I, aquestes llibretes que recullen els escrits, dibuixos, fotos, etc. que hi han transmès les famílies són les que es trobaran en aquesta exposició preparada per la biblioteca. Una petita mostra de les més representatives del projecte.