Nova convocatòria de subvencions per al pagament de lloguer

Última revisió 13-09-2023 12:29
18/04/2023

Les subvencions del lloguer van destinades a persones entre 36 i 64 anys i per a persones de 65 anys i més.

Aquesta convocatòria es regeix per la Resolució TER/859/2023, de 14 de març, per la qual s‘aproven bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació.

Aquestes subvencions tenen per objecte facilitar l’accés i la permanència en un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús als sectors de població en risc d’exclusió residencial, a les persones que a data de publicació de la convocatòria (22/03/2023) tinguin de 36 a 64 anys, o més de 65 anys.

El procediment de concessió d’aquestes subvencions és el de concurrència competitiva fins a l’esgotament del finançament disponible, és a dir no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Es valoraran i s’aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.

Les sol·licituds per demanar aquesta prestació s'han de presentar, preferentment, per mitjans electrònics, al web de la Generalitat de Catalunya, Registre electrònic del Consell Comarcal o demanant cita prèvia a l’Oficina Comarcal d’habitatge del Vallés Oriental.

Els formularis de sol·licitud es poden presentar fins al 12 de maig de 2023.

Per a més informació i tramitar la sol·licitud en línia: Sol·licitud telemàtica Agència de l'Habitatge

 

 

 

 

Ajuts per al pagament de lloguer
Ajuts per al pagament de lloguer