Teatre, missa i sardanes per Sant Julià

Última revisió 05-01-2024 10:30
05/01/2024

Lliçà d’Amunt celebrarà la festivitat del seu patró el diumenge 7 de gener. Per aquest motiu, l’endemà és festiu local.

Per commemorar aquesta efemèride, l’Ajuntament ha organitzat una representació teatral amb l’obra “Estocolmo mon amour”, a càrrec de la companyia de teatre amateur “Dinàmics Teatre”, que es representarà el mateix diumenge 7 de gener, a les 18 h, a l’Ateneu L’Aliança. Per assistir-hi cal fer reserva d’entrada al web, l'entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat.

La sinopsis d’aquesta obra de teatre diu així: “En un lloc del sud d’Europa, uns mestres d’escola han comès un segrest. El cap màxim de l’operació (Senyor X) reuneix els segrestadors per a informar-los d’una cosa important: han segrestat la persona equivocada. Cal procedir, per tant, a l’alliberament de l’ostatge. Quan es disposen a fer-ho, la imperícia dels segrestadors permet que la segrestada vegi el rostre d’un d’ells. Després d’això, només hi ha una manera d’assegurar-se que la víctima no pugui denunciar-los: “cal eliminar-la, matar-la”. Es desencadenen llavors uns conflictes que posen al descobert les tragicòmiques misèries dels segrestadors.”

Per altra banda, la Parròquia de Sant Julià celebrarà una missa en honor al patró de Lliçà d’Amunt, aquest mateix dia de l’onomàstica, a les 10 h, a l’església parroquial.

I, també el diumenge 7 de gener, Tocats per la sardana ha preparat un ballada de sardanes, a les 12 h, al Parc del Quiosc, amb l'acompanyament musical de la Cobla Ciutat de Granollers.

Obra de teatre "Estocolmo mon amour"
Obra de teatre "Estocolmo mon amour"