Nova edició de "L'aventura de ser mares i pares"

Última revisió 13-01-2022 11:56
13/01/2022

La regidoria d’Educació, en col·laboració amb l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) i les escoles del municipi, posa en marxa una nova edició de “L’aventura de ser mares i pares”, un espai de reflexió i diàleg per compartir temes relatius a la criança dels nostres fills i filles.

“L’aventura de ser mares i pares” és un espai de trobada, adreçat a mares i pares amb nens i nenes de 3 a 8 anys, on es comparteixen experiències i punts de vista, que esdevé una experiència profitosa per potenciar les capacitats dels nostres infants i sentir-nos acompanyats en les dificultats que ens podem trobar en el nostre dia a dia.

En aquest espai es tracten temes per millorar els processos de comunicació, es comparteixen pautes per desenvolupar habilitats d’escolta, es parla d’educació emocional, de resolució de conflictes, de negociació, etc.

La temàtica es treballa en diverses sessions, de dues hores, que es porten a terme els dimarts, de 9.30h a 11.30h, en una de les escoles del municipi. En el moment que quedi establerta l’escola, es comunicarà a les famílies participants.

La inscripció és gratuïta i les places són limitades (mínim 8 i màxim 16 persones). La data límit per fer la inscripció és el 20 de gener i la data d’inici serà el 8 de febrer.

Per a més informació podeu contactar amb les escoles del municipi o amb la regidoria d’Educació al telèfon 938 607 220.

Nova edició de
Nova edició de "L'aventura de ser mares i pares"