S'obre un nou torn horari per al curs en xarxes socials adreçat als negocis locals

Última revisió 22-05-2023 12:09
22/05/2023

Amb motiu de la demanda de places per part dels negocis locals, la regidoria de Promoció Econòmica ha decidit ampliar places en la franja horària de tarda.

La formació, anomenada Xarxes socials: organitzar el teu contingut de 6 mesos en 4 hores és possible, si saps com! està 100% subvencionada i  es porta a terme amb la col·laboració de l’associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt i amb el suport de Diputació de Barcelona.

Amb motiu de la demanda de places, s'ha decidit obrir un segon torn en horari de tarde, els dimecres 14 i 21 de juny, de 17  a 19h, a la biblioteca Ca l’Oliveres (c. Castelló de la Plana, 11). A banda de les dues sessions formatives, les persones participants disposaran d’una hora de tutoria personalitzada en línia amb la formadora per tal de resoldre dubtes i posar en marxa els coneixements adquirits, adaptant-los al seu propi negoci.

Aquesta formació s’ha consensuat amb l’associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt i té els següents objectius específics:

  • Definir un pla de màrqueting digital.
  • Crear una estratègia de continguts dins el pla definit.
  • Definir d’un calendari de continguts.Aprendre a organitzar amb eficiència i estratègicament els continguts per les xarxes socials.

L’objectiu últim és que després de les dues sessions i la tutoria individual, cada negoci tingui definida una metodologia a seguir i l’estratègia de continguts organitzada per tot el segon semestre de l’any.

Les inscripcions es faran en línia a través de l'enllaç: llam.cat/cursxarxes23, i estaran obertes fins el dimecres 7 de juny o fins exhaurir el nombre de places. Per a més informació podeu contactar amb la regidoria de Promoció Econòmica:

  • Correu electrònic:  llam.promoeco@llicamunt.cat
  • Telèfon: 93 841 52 25.

Cartell del curs
Cartell del curs