El servei de recollida de residus voluminosos es manté a l'agost

Última revisió 25-07-2023 11:27
25/07/2023

Durant el mes d'agost es continua prestant el servei de recollida de  residus voluminosos a domicili.

El servei de recollida de  residus voluminosos a domicili és gratuït i només cal deixar les restes a la vorera de davant del domicili la nit anterior al dia concertat (màxim 2).

La petició del servei es fa a través del telèfon de l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament: 93 841 52 25.

Els materials objectes de recollida són mobles (sofàs, cadires, armaris desmuntats, etc.), electrodomèstics (neveres, rentadores, secadores, etc.), ferralla, fustes, matalassos, etc., fins a un màxim de 2 metres cúbics.

No es recullen restes vegetals, runes, fibrociment (uralita), que s'han de dur a la deixalleria, ni dipòsits que continguin restes de combustibles, que cal gestionar a través d'una empresa privada.

Recorda! Està prohibit deixar aquests residus al costat dels contenidors, ja que perjudiquen els veïns que viuen a l'entorn i dificulten el procés de recollida de contenidors.

Quan s'hagi de buidar una casa, per venda o lloguer, i la quantitat de restes voluminoses sigui molt important, no es pot utilitzar aquest servei, sinó que s'ha de contractar una recollida especial (consultar al mateix telèfon) o contractar un servei privat.

Horaris i zones de recollida

  • DILLUNS: Can Salgot, Mas Bo, Can Lledó, Palaudalba, Can Roure, Can Rovira Nou, Can Rovira Vell.
  • DIMARTS (excepte el 15 d'agost): Can Xicota, El Pinar, Pineda Feu, Can Merlès, centre urbà, Les Oliveres, Can Franquesa, Santa Justa, El Pla.
  • DIJOUS: Pinedes del Vallès, Can Costa, Ca l'Artigues, Ca l'Esteper i Can Farell.

Servei de recollida de residus voluminosos a domicili
Servei de recollida de residus voluminosos a domicili