Associació Protectora d'Animals Peluts Lliçà

Som una associació formada per voluntaris i creada de la necessitat de cuidar i protegir els gats i gossos de Lliçà d’Amunt. Vetllem per la salut i el benestar d’aquests animals. 

La nostra tasca principal és el control de colònies de gats aplicant el mètode CER (Captura, Esterilitza i Retorna). Aquest mètode consisteix a col·locar gàbies trampa (és completament indolor per a ells) en punts estratègics on es troben les diverses colònies, un cop capturat el gat és traslladat al veterinari on s’esterilitza i se li fa una marca a l’orella per poder identificar els gats que ja estan esterilitzats. Un cop recuperats de l’operació es deixen anar en la seva colònia d’origen.

Aquest mètode ha resultat ser l’únic efectiu per al control de colònies sense sacrifici.

De vegades, no arribem a temps a esterilitzar les gates ferals, i aquestes ja han tingut una cadellada, en aquests casos, recollim els cadells de la colònia (sempre que això no afecti l’estat físic i mental dels cadells) i els hi busquem cases d’acollida, on puguin créixer sans i forts, per posteriorment donar en adopció.

També ens dediquem a donar assistència veterinària als gats ferits que trobem al carrer i no tenen a ningú que se’n faci càrrec.

Si vols col·laborar, contacta amb nosaltres!

08186 - Lliçà d'Amunt

Arantxa Martínez

Imatges

Enllaços

Et pot interessar

Última revisió 2021-04-30 12:29:49