Lliçà creix amb tu: Sessió temàtica 2- Eix Folch i Torres

Tot i que l’espai públic a urbanitzar és un sistema interconnectat, per afavorir el debat, aquesta sessió tractarà sobre el futur eix cívic Folch i Torres. El carrer Folch i Torres és l'artèria vertebradora del nou centre de nord a sud, és l’espai que connecta els diferents equipaments i també el nou barri amb el teixit urbà existent. Aquest nou tram de carrer pacificat en el centre, les seves dimensions i els usos no residencials de les plantes baixes dels edificis que l’emmarquen, ofereixen tot d’oportunitats per dissenyar un nou model de carrer des del punt de vista de la sostenibilitat.

El debat es centrarà en identificar quines activitats i usos imagineu que es podran desenvolupar al nou espai públic, així com recollir propostes envers quins elements i quines característiques hauria de tenir el nou espai per a desenvolupar-les. Tot plegat tenint en compte la integració d’aspectes com la memòria i la identitat pròpies (el passat), donant resposta a les necessitats de la vida quotidiana (el present) i preveient els reptes del futur i la sostenibilitat ambiental (el futur).

Per assistir-hi serà necessari que us inscriviu prèviament a l'enllaç, abans del dia 14 de maig. Un cop us hagueu inscrit rebreu un correu electrònic amb l'enllaç per assistir a la sessió.

La sessió comptarà amb la presència de persones dinamitzadores de l'equip tècnic extern de participació i es desenvoluparan dinàmiques de treball en grups per facilitar el debat.

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA

18/05/2021
Hora inici 18:00
Virtual
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-04-2021 11:51