Modificació puntual de l'horari del CAP Palaudàries

Última revisió 29-04-2024 18:23
29/04/2024

Amb motiu de les Jornades de Qualitat i Seguretat del Pacient que realitza l'Equip d'Atenció Primària de la Vall del Tenes, us informem que els dies 17 d'abril i el 15 de maig, el CAP Palaudàries romandrà tancat a la població, de 8 a 15 hores.

D'altra banda, el CAP Palaudàries modifica el seu horari d’obertura habitual, excepcionalment, durant la setmana del 29 d’abril. Concretament, del dilluns 29 fins al divendres 3 de maig, el centre obrirà de 8 a 15 h. Dimecres 1 de maig el centre no obrirà, com és habitual en dies festius.

Fora d’aquest horari la població serà atesa al CAP La Cruïlla fins a les 20 h.

També pot trucar al 061 Salut Respon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, adreçaran a la persona al centre de salut més adient o bé activaran l’equip de professionals del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per donar l’atenció pertinent.

En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.

Recordem que la programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8 h a 21 h, al telèfon 93 326 89 01. També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb
el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta.

CAP Palaudàries
CAP Palaudàries