Centre d'Atenció Primària de Palaudàries

L’atenció primària de la salut és el primer nivell d’accés dels ciutadans a l’assistència sanitària. En el CAP treballen els professionals de la salut per ajudar-te, i és aquí on t’has de dirigir quan tens un problema de salut o si vols prevenir-lo. L’equip de professionals sanitaris t’ofereixen un tracte personalitzat i de confiança. Al CAP de Lliçà d’Amunt tens el teu metge de capçalera que t’ajudarà a mantenir el teu benestar i t’aconsellarà en qüestions relacionades amb la salut. També és el primer lloc on t’has d’adreçar quan tens alguna urgència.

El CAP es va inaugurar el juny de 2010. La posada en marxa del nou CAP de Palaudàries ha fet necessari la divisió de l‘equip d’atenció primària que assisteix a la població de Lliçà d’Amunt.

Què s'hi pot trobar?

  • Servei de medicina general: equips formats per metge/essa i infermer/a tant al matí com a la tarda.
  • Servei de pediatria: el dimecres a la tarda i el dijous al matí (aquests dos dies la programació de pediatria al CAP Cruïlla estarà tancada i les urgències poden anar al CAP Palaudàries o bé el dimecres a la tarda a Sta. Eulàlia de Ronçana i el dijous al matí a Lliçà de vall)

 

C. del Segre, 61-63 08186   - Lliçà d'Amunt

93 864 00 90

93 864 90 64

Dilluns i dijous de 8 a 20 h. Dimarts, dimecres i divendres de 8 a 15 h.

Imatges

Mapa

Última revisió 2022-03-17 09:27:53