Del 17 al 23 d’octubre, Lliçà d’Amunt celebrarà la Setmana de la Gent Gran amb activitats variades adreçades a aquest col·lectiu.

">

Celebració de la Setmana de la Gent Gran

Última revisió 02-05-2023 11:34
17/10/2022

Del 17 al 23 d’octubre, Lliçà d’Amunt celebrarà la Setmana de la Gent Gran amb activitats variades adreçades a aquest col·lectiu.

L’Ajuntament, l’Associació de Gent Gran de Lliçà d’Amunt i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Palaudàries han preparat una programació plena d’activitats variades per celebrar la Setmana de la Gent Gran del 17 al 23 d’octubre.

L’Ajuntament ha programat alguns actes:

  • Projecció de la pel·lícula “Alcarràs” el dilluns 17 d’octubre a les 18h a l’Ateneu l’Aliança.
  • Ball amb orquestra el dimecres 19 d’octubre a les 18h a l’Ateneu L’Aliança.
  • Visita a Firagran el dijous 20 d’octubre.
  • Excursió a la Garrotxa amb visita guiada a l’Espai Cràter; exposició de referència sobre el vulcanisme; visita a La Fageda, fundació d’elaboració de productes làctics; i dinar a un restaurant de prestigi especialitzat en cuina volcànica típica d’aquesta comarca. Aquesta excursió es farà el divendres 21 d’octubre. Preu: 20€

Per altra banda, les dues associacions amb seu als casals de la gent gran també han preparat diferents activitats com campionats de dòmino i rummikub, xerrades, etc.

La majoria d’activitats tindran aforament limitat i, per tant, caldrà fer-ne la inscripció prèvia i l’adquisició de tiquets en els següents espais, on també es trobarà tota la informació.

Per a les activitats organitzades per l’Ajuntament:

  • Centre Cívic Ca L’Artigues: de dilluns a divendres de 15 a 19:30 h
  • Centre Cívic Palaudàries: de dilluns a divendres de 15 a 19:30 h
  • Casal de la Gent Gran del centre: dilluns i dimecres de 9:30 a 14 i de 15 a 17:45 h – dimarts, dijous i divendres de 9 a 13:30 h

Per a les activitats organitzades per les entitats de gent gran, cada associació es farà càrrec de les inscripcions als casals corresponents.

El període d’inscripcions i adquisició de tiquets serà del 3 a  l’11 d’octubre.

Setmana de la Gent Gran 2022
Setmana de la Gent Gran 2022

Et pot interessar