2a Caminada-cursa per camins i senders de Lliçà

Última revisió 15-05-2023 13:39
12/05/2023

Aquesta edició recorrerà les immediacions del centre urbà: alguns trams del camí fluvial, passant pel barri Migdia i alguns camins i corriols del barri La Serra.

Amb l’objectiu de promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, la regidoria d’Esports ha organitzat, pel dissabte 3 de juny, la 2a Caminada-cursa. Aquesta edició recorrerà les immediacions del centre urbà: alguns trams del camí fluvial, passant pel barri Migdia i alguns camins i corriols del barri La Serra.

L’activitat comptarà amb dos recorreguts circulars: un de 8,5 quilòmetres i 100 metres de desnivell positiu, orientat a públic familiar i gent gran; i un altre recorregut de 14 quilòmetres i 250 metres de desnivell positiu, enfocat a esportistes. Totes dues versions del recorregut es podran fer tant caminant com corrent.

La sortida i l’arribada es realitzarà des del Pavelló Municipal d’Esports; a les 8.30h començarà el recorregut llarg i a les 8.45h el recorregut curt.

El cost de l’activitat, que inclou l’assegurança de cada participant, un obsequi i una botifarrada posterior, és de 5 € per als participants majors de 16 anys; per als menors d’aquesta edat l’activitat és gratuïta i hauran d’anar acompanyats d’un adult.

La inscripció prèvia es pot fer del 15 al 31 de maig a través del formulari en línia.

La participació màxima és de 200 persones i, si queden places lliures, el mateix dia de la cursa, a les 8 del matí, es podrà realitzar la inscripció directament a la zona de sortida.

 

Cartell de la Caminada-cursa
Cartell de la Caminada-cursa

Enllaços

Et pot interessar