El Consell d'Infants de Lliçà d'Amunt segueix treballant de forma telemàtica

Última revisió 20-05-2020 11:14
15/05/2020

La darrera sessió del Consell d'Infants, que va tenir lloc el passat 8 de maig, va comptar amb la participació de l'Alcalde i el regidor d’Educació, que van explicar alguns projectes que estan en marxa, especialment, el de la gratuïtat de llibres de text, que va tenir molt bona acollida.

En aquesta trobada virtual, tant l'Alcalde com el regidor d'Educació van donar les gràcies per la gran tasca que estan fent tots i cada un dels nens i nenes que formen part del Consell. Aquesta sessió conjunta va servir per poder compartir moltes anècdotes, consells i preguntes, però els nens i nenes tenen ganes de repetir l'experiència, per aquest motiu, la pròxima sessió del Consell d'Infants comptarà de nou amb la participació de l'Alcalde i el regidor d'Educació.

En sessions anteriors, els nens i nenes del Consell han realitzat diferents activitats, com visitar la Biblioteca per aprendre el seu funcionament i proposar nous llibres o organitzar una activitat dins del actes de commemoració del Dia de la Dona. D'altres van quedar pendents per la situació actual, però es portaran a terme quan sigui possible: visitar  la Policia Local o realitzar una jornada per a la neteja del riu Tenes.

Al proper mes de juny tindrà lloc la cloenda per finalitzar el curs. En aquest acte, el Consell d'Infants lliura a l'Alcalde totes les propostes i aportacions que han sorgit durant el curs amb l'objectiu de treballar-les i poder-les portar a terme. 

Els Lliçanens, els nens i nenes del Consell d'Infants, segueixen treballant i realitzant la seva tasca per ser la veu del poble dels més menuts i fer arribar a l'Ajuntament totes aquelles aportacions de millora i propostes per al nostre municipi.

Et pot interessar