Propostes en línia per celebrar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

Última revisió 26-05-2020 11:52
26/05/2020

El 28 de maig celebrem el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. Com cada any, l’Ajuntament ha preparat algunes activitats, enguany adaptades a la situació actual de confinament.

El Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones (el 28 de maig) sorgeix a partir d'una reunió realitzada després de la V Trobada Internacional Dona i Salut celebrada l'any 1987 a Costa Rica. La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació, on la salut de les dones fos la protagonista, amb la intenció de fer visibles les desigualtats de les dones en temes de salut i afavorir les polítiques públiques que promoguin la cura de la salut de les dones.

Per commemorar aquesta efemèride, el Pla d'Igualtat Dona-Home (PADI) de la regidoria d’Igualtat, gènere i LGTBI i la regidoria d’Acció Social elaboren cada any un programa d'activitats centrades en la millora de la salut de les dones des de diferents perspectives. Aquest any , les circumstàncies han obligat a adaptar el programa per presentar les activitats de forma telemàtica:

 Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones
Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones