Joana Morata López

Biografia

Joana Morata López va néixer l'any 1974 a Macon, França, i viu al barri de l'Aliança, al centre urbà. És Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Propietat Intel·lectual. Ha realitzat diferents cursos d’ampliació, entre d’altres: La propietat Intel.lectual a la Indústria Farmacèutica, Comunicació Interpersonal aplicada al client, Informàtica de gestió i Anàlisi de la imatge. Ha treballat a AMC, Alfa Metalcraft Corporation com a Tècnica d'administració de vendes i, actualment, treballa de Tècnica superior propietat intelectual a CEDRO, una associació sense ànim de lucre d’autors i editors, que gestiona de forma col·lectiva drets de propietat intel·lectual.

La seva trajectòria política es va iniciar al mandat 2019-2023 i, des de llavors, forma part del Consistori municipal com a regidora del grup d'ERC.

Pel que fa a l'associacionisme, ha estat secretària de l’AMPA de l’Escola Països Catalans i forma part del Consell Escolar de l’Escola Els Picots, participa a les Colles de La Juguesca i al Ball de gitanes de Lliçà d'Amunt.

Li agrada gaudir de la natura i del poble, participant en les activitats organitzades per les entitats, sortint a córrer i en els esdeveniments socials i lúdics.

Declaració de béns i activitats - mandat 2023-2027

Data recollida de les dades: Juny de 2023

Retribució - mandat 2023-2027

Els membres del Consistori que no tenen dedicació exclusiva ni parcial percebran per l’assistència a les reunions dels òrgans col·legiats, Ple, Junta de Govern Local i Comissions Informatives, la quantitat de 160 euros per sessió.

Joana Morata López

Et pot interessar

Última revisió 11-12-2023 14:20