Sortim a escena: "The Producers"

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha programat la setena activitat del cicle “Sortim a Escena”, amb l’objectiu d’apropar els lliçanencs i lliçanenques a l’escena cultural del país i que puguin gaudir de les grans produccions d’arts escèniques.

El divendres 6 d’octubre, a les 19:00h, l’autocar sortirà de davant de l’Institut Lliçà d’Amunt en direcció el Teatre Tívoli de Barcelona per gaudir de l’espectacle ‘The Producers’ que començarà a les 21:00h.

El preu de la sortida inclou l’autocar d’anada i tornada i l’entrada a l’espectacle, totes situades a la platea del Teatre Tívoli, és de 50€ per persona.

Informació de l'espectacle

Max Bialystock, un productor de Broadway que està en la ruïna, i Leo Bloom, un jove comptable, somien amb fer-se rics amb un pla sorprenent. Per a aconseguir el seu objectiu, han de produir el fracàs més gran de la història del teatre musical i fugir amb els diners dels inversors. Però posar en marxa un autèntic desastre no és gens fàcil. Han de trobar el pitjor guió, el pitjor equip de direcció, els pitjors actors i estrenar un xou absolutament espantós. Ho aconseguiran?

Aquesta extraordinària i divertidíssima comèdia creada per Mel Brooks és el musical més premiat de la història (Tony, Oscar, Grammy) ple de situacions hilarants, personatges encantadors i espectaculars números musicals que han marcat la història del teatre.

Informació de l'activitat

  • L’activitat està adreçada a tots els públics. L’aforament es limitat a 53 places.
  • La reserva inclou el transport d’anada i tornada en autocar i l’entrada a l’espectacle amb la butaca situada la platea.
  • La sortida en autocar és a les 19h i l’espectacle comença a les 21:00h al Teatre Tívoli.
  • En el moment de la reserva haureu d’escollir un seient de l’autocar que serà el que utilitzareu el dia de l’activitat.
  • La organització repartirà les entrades de l’espectacle respectant el nombre de persones que s’hagin apuntat en una mateixa reserva. No es pot garantir que les persones de diferents reserves puguin seure juntes al teatre.

Compra d'entrades

06/10/2023
Hora inici 19:00
Sortida davant de l'Institut Lliçà d'Amunt
50 €
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-09-2023 12:07