L'Agenda 21 de Lliçà d'Amunt

L’Agenda 21 local és un projecte a llarg termini per aconseguir millores en la qualitat del medi ambient local i per contribuir a un desenvolupament més sostenible, en sintonia amb el document “Agenda 21” aprovat a la “Cimera de la Terra” celebrada a Rio de Janeiro l’any 1992.

A Lliçà d’Amunt, l’Agenda 21 es va iniciar l’any 2002 amb la redacció de l’auditoria ambiental del municipi, treball realitzat amb el suport de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. La realització d’una auditoria ambiental permet analitzar l’estat actual del medi ambient des d’un punt de vista global, fixar els objectius de millora i planificar les actuacions necessàries per assolir-los.

Durant els mesos de realització de l’auditoria ambiental va tenir lloc el Fòrum 21, que va consistir en diferents reunions obertes a la ciutadania per comentar, debatre i fer aportacions als resultats de la diagnosi i a les propostes del pla d’actuació, aspectes que van ser recollits en els documents finals de l’auditoria.

L’Agenda 21 local és un procés obert, dinàmic i participatiu, en què tota la societat s’hi pot involucrar, tant a títol individual com a través d’empreses o entitats associatives i en què cal actualitzar periòdicament els objectius.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-02-2021 12:09