Del 4 al 12 de setembre, si el context sanitari ho permet, Lliçà d’Amunt gaudirà de la Festa Major amb una programació d’actes diversos que s’ha adaptat a la normativa per no perdre l’essència dels darrers anys.

">

Ajuntament i entitats preparen una Festa Major adaptada a les restriccions per la Covid

Última revisió 30-07-2021 14:45
30/07/2021

Del 4 al 12 de setembre, si el context sanitari ho permet, Lliçà d’Amunt gaudirà de la Festa Major amb una programació d’actes diversos que s’ha adaptat a la normativa per no perdre l’essència dels darrers anys.

Aquest any, gaudirem de la Festa Major del dissabte 4 al diumenge 12 de setembre. L’Ajuntament, amb la col·laboració d’entitats locals, ha dissenyat una programació festiva que vol seguir la línia d’anys anteriors, amb un àmplia oferta per a un públic divers, però totalment adaptada a les mesures vigents actuals.

El cap de setmana del 3 al 5 de setembre, tindrà lloc la  XLI edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes en un nou indret, sempre i quan les mesures vigents ho permetin.

Amb motiu del context epidemiològic, l’organització de La Juguesca ha decidit no celebrar-la per seguretat, així mateix, tampoc comptarem amb l’Embarracat’, un punt emblemàtic de la nostra festa, tot i que s’habilitarà l’espai GastroFest al carrer del Torrent de Can Bosc (al costat de l’Ajuntament), on la gent podrà sopar i gaudir d’espectacles de petit format.

Enguany, per complir amb les distàncies de seguretat establertes, els espais de la festa estaran delimitats i es controlarà l’aforament del públic assistent, caldrà adquirir l’entrada prèviament al web municipal per assistir a les activitats i es farà assignació de butaques.

Com a novetat, s’instal·larà un punt d’informació municipal a l’espai GastroFest, on es podran adquirir de forma presencial les entrades, sempre i quan i hagi disponibilitat. L’horari d’aquest punt serà: dijous, divendres i dissabte, de 20 h a 00 h i diumenge, de 12 h a 14 h i de 20 h a 21 h.

A més del GastroFest, situat al costat de l’Ajuntament, hi hauran altres espais de referència com el pati de l’Institut Lliçà, on es portaran a terme els concerts i espectacles nocturns; la fira d’atraccions, situada a l’esplanada de l’Institut Lliçà, amb control d’aforament; la Plaça Catalunya, entre d’altres.

Com en edicions anteriors, aquesta Festa Major comptarà amb el Punt Lila, que s’ubicarà al a pati de l’Institut Lliçà. Es tracta d’un espai de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes als espais lúdics, així com d’assessorament i actuació en cas que se’n produís alguna. Juntament amb el Punt Lila s’instal·larà una persona de referència del Programa de Prevenció de Drogues (PPD) de la Vall del Tenes.

Amb l’Informa’t de setembre, es rebrà el programa de la Festa Major 2021, que també estarà disponible al web municipal, a partir del 27 d’agost, on hi haurà un espai especial amb tota la informació relacionada: www.llam.cat/festamajor. Amb motiu del context sanitari canviant, recomanem que la ciutadania estigui pendent dels canals de comunicació municipals (web i  xarxes socials) on s’anunciaran els possibles canvis que puguin afectar la programació festiva.

 

Festa Major 2021
Festa Major 2021