Concurs de dibuix amb temàtica LGTBI+

Última revisió 02-06-2023 12:35
02/06/2023

En el marc dels actes commemoratius del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+.

La regidoria d’Infància i Joventut també ha organitzat un Concurs de Dibuix adreçat al jovent, entre 12 i 29 anys, amb motiu de la celebració del 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+.

La temàtica de les obres ha d'estar relacionada amb la commemoració d'aquesta diada reivindicativa amb l'objectiu de transmetre un missatge d’igualtat, respecte i tolerància cap al col·lectiu LGTBI+.

Les persones participants hauran de complir els requisits establerts a les bases de participació i lliurar els dibuixos fins el dijous 22 de juny, inclòs.

Totes les obres presentades, que compleixin amb les bases, seran exposades a l’Espai Jove El Galliner del 26 al 30 de Juny. Les persones usuàries del Galliner i els joves que visitin l'exposició  podran votar per la seva obra preferida, escollint d’aquesta manera el dibuix guanyador. El divendres 30 de juny es farà publica l’obra guanyadora a l’Instagram de l’Espai Jove El Galliner.

Els dibuixos es poden presentar presencialment a l'Espai Jove Galliner, enviar-los per correu electrònic a elgallinerllicamunt.cat  posant al tema "CONCURS DIBUIX JOVE + NOM DE L’AUTOR" o per WhastApp al 673 93 09 37.

Cartell del Concurs de dibuix
Cartell del Concurs de dibuix