8è Concurs infantil de punts de llibre

Última revisió 16-02-2024 10:08
16/02/2024

En el marc de la festivitat de Sant Jordi, s’ha convocat el 8è Concurs infantil de punts de llibre, que tradicionalment convocava la regidoria de Cultura i enguany ho fa el Consell d’Infants.

Poden participar en aquest concurs tots aquells infants que ho desitgin i que compleixin amb els requisits de les bases de participació.

Només es pot presentar una obra per participant, que ha de ser inèdita, de temàtica relacionada amb la festivitat de Sant Jordi i feta amb qualsevol tècnica, menys amb imatges animades, lletres en relleu i retoladors fluorescents.

El concurs consta de dues categories (per cursos escolars):

  • Categoria d’I5 a 2n
  • Categoria de 3r a 6è

El premi consistirà en un xec per al guanyador de cada categoria valorat en 30 € per bescanviar a l’establiment “La Botiga” de Lliçà d’Amunt. I s’editaran 250 exemplars de cada punt de llibre guanyador, que es distribuiran amb el servei de préstec de la Biblioteca Ca l’Oliveres.

Els punts de llibre s’han de presentar a la Biblioteca Ca l’Oliveres, dins del seu horari d’obertura, fins al 23 de març.

El jurat estarà format pels nens i nenes del Consell d’Infants. Els criteris de valoració seran els d’originalitat, qualitat de la proposta en relació a les categories i l’adequació al tema.

El veredicte del jurat s’anunciarà el divendres 19 d’abril a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

8è Concurs infantil de punts de llibre
8è Concurs infantil de punts de llibre

Documents adjunts