"Lliçà té talent", nou concurs per aquesta tardor

Última revisió 23-09-2020 17:50
21/09/2020

L’Ajuntament ha convocat un concurs de talents, inclòs dins del cicle “Cromàtica”, que està obert a la participació de persones i grups de la comarca.

Amb “Lliçà té talent”, l’Ajuntament vol organitzar una activitat que esdevingui una mostra de diferents talents en qualsevol disciplina: cant, dansa, humor, clown...

En aquest concurs pot participar qualsevol persona o grup, a partir de 3 anys i sense límit d’edat, sempre que sigui del Vallès Oriental. Només cal tenir ganes de passar-ho bé i demostrar que es té talent.

El concurs té tres categories:

  • Kids: de 3 a 10 anys
  • Teens: d’11 a 17 anys
  • Sènior: a partir de 18 anys

Per participar a “Lliçà té talent”, cal inscriure-s’hi a través del web municipal (www.llam.cat/cromatica) i adjuntar un vídeo, en qualsevol tipus de format i d’una durada màxima de 60 segons, on es mostri el talent amb el qual es vol participar. El termini d’incripció i presentació de vídeos és del 2 de setembre al 2 d’octubre.

Hi haurà 3 fases:

  1. Selecció. D’entre totes les sol·licituds presentades, la direcció artística del concurs seleccionarà un màxim de 10 participants de cada categoria, que passaran a la fase següent, en la qual hauran d’exhibir el seu talent davant de públic.
  2. Semifinal. Les actuacions tindran lloc el dissabte 24 d’octubre, dins dels actes de la programació municipal “Cromàtica”. Els cinc millors participants de cada categoria passaran a la fase final. El jurat podrà decidir, si ho considera, reduir el número de participants de cada categoria que passin a la final.
  3. Gran final. Els finalistes es tornaran a exhibir el dissabte 14 de novembre i, acabades les actuacions, s’anunciaran els guanyadors.

El primer premi de cada categoria obtindrà 150 i un diploma acreditatiu.

A més, els tres guanyadors optaran a guanyar el premi general al millor talent, consistent en 500€ i un trofeu acreditatiu.

El jurat estarà format per un membre de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, un professional del món teatral i artístic, un professional del món musical i del cant, i un professional del món de la dansa.

Per poder assistir de públic a les actuacions, s’hauran d’adquirir entrades, que es posaran a la venda a través del web municipal: llam.cat/cromatica. L’aforament serà limitat a la normativa vigent i s’hauran de complir obligatòriament les mesures de distància i seguretat establertes.

"Lliçà té talent"
"Lliçà té talent"

Documents adjunts