Xerrada sobre alimentació energètica i macrobiòtica

Dijous, 12 de gener de 2012

L'inici de l'any és un moment ideal per iniciar també nous hàbits més saludables, un dels quals és el menjar més sa.

 

La Biblioteca Ca l'Oliveres ha organitzat una xerrada per al dimarts 24 de gener sobre alimentació energètica i macrobiòtica. La xerrada, a càrrec de Rebeca Honrubia Solves, professora de cuina energètica i macrobiòtica, tindrà lloc a les 19 h, a la Biblioteca.


Rebeca Honrubia, la conferenciant, es dedica a cuinar seguint les lleis de la naturalesa i els seus continus canvis, i posant molta atenció al sentit comú.

 

Honrubia ens parlarà del poder curatiu d'una dieta equilibrada i energètica, basada en aliments naturals de la Mare Terra. La dieta, segons ella, ens ha de servir no només per cubrir les nostres necessitats diàries de nutrients, sinó també proporcionar-nos un estat de salut òptima, que ens protegeixi de multitud de malalties, tan infeccioses com degeneratives i que ens faci sentir vitals i feliços.

 

Rebeca Honrubia ens contestarà preguntes com: Que he d'esmorzar per tenir més vitalitat durant tot el dia? És bona la llet? Puc viure sense menjar carn? Quines són les bases de la dieta mediterrània que feia als nostres avantpassats tan saludables? Quina és l'arrel de les alèrgies? Perquè em sento tan cansat/da? Influeix l'aliment en el meu rendiment intel•lectual? i en el dels meus fills? Pot ser que una alimentació errònia faci que em senti malament emocionalment? Pot una dieta natural i energètica ajudar-me a aconseguir un equilibri entre el meu cos, ment i emocions?

Darrera actualització: 24.10.2017 | 13:56