Representants de la Universitat Rovira i Virgili visiten Lliçà d'Amunt

Última revisió 23-07-2020 13:25
23/07/2020

Ahir al  matí, representants de la Universitat pública de Tarragona Rovira i Virgili (URV)  van visitar Lliçà d’Amunt per conèixer de primera mà el projecte del Clúster de la cervesa artesana i l’entorn on s’està desenvolupant, l’Espai Municipal Can Malé.

L’alcalde, acompanyat del regidor d'Educació, Fran Sánchez, i el regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, David Morales, va rebre al vicerector d’Innovació i Transferència del Coneixement de la universitat, Francisco Medina, i al degà de la Facultat d’Enologia, Joan Miquel Canals, a la biblioteca Ca l’Oliveres, on va tenir lloc una trobada amb representants de l’Associació Clúster Craft Beer.

A la reunió es va explicar, breument, el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Clúster Craft Beer i la singularitat del projecte destacant, principalment, l'interès comú per la promoció econòmica del municipi de Lliçà d'Amunt.

La cessió de l’espai per part de l’Ajuntament comprometia al Clúster a una sèrie d’actuacions encaminades a obtenir un rendiment social, entre elles la creació d’un espai formatiu destinat als actu­als i als futurs empleats de les empreses del sector cerveser. En aquest sentit, la visita d’ahir té com a objectiu buscar una col·laboració per fer un projecte formatiu al voltant de la cervesa lligat a la Facultat d’Enologia de la URV.

Un cop finalitzada la reunió, els assistents van fer un recorregut per les naus de Can Malé destinades al projecte.