Pavelló d'Esports de Lliçà d'Amunt

Descripció de l'equipament

Instal·lació esportiva que conté una pista interior doble, una pista exterior, gimnàs amb sala d’activitats dirigides i sala de musculació, zona de relaxament, les oficines de l’Àrea d’Esports, sala d’entitats, sala de reunions i sala d’actes, a més dels vestuaris També s’ofereix servei de bar.

Activitats que organitza

Hi ha la possibilitat de fer-se abonat a les instal·lacions, cosa que permet la pràctica de les activitats programades al gimnàs i l’accés a la zona de relaxament, amb descomptes sobre altres serveis.
És el centre de tota la gestió i la informació esportiva: es fan les inscripcions de totes les activitats dirigides per l’Àrea d’Esports. Des d’aquí et podem posar en contacte amb qualsevol entitat del municipi i les seves activitats.

Les entitats que principalment en fan ús, a més de les escoles de primària del municipi Països Catalans i Els Picots, són el Club Bàsquet Lliçà d’Amunt, el Club Futbol Sala Vall del Tenes i l’Associació Esportiva Shorin Ryu de Karate. També fan ús de l’espai reservat per a entitats: BTT Concos Lliçà d’Amunt, Caçadors l’Esquirol Petit, Grup 24 H, Club d’Escacs Lliçà d’Amunt, etc.

c. de Jaume I, 30 08186   - Lliçà d'Amunt

93 860 70 25

93 860 70 24

De dilluns a divendres, de 8h a 13h i de 15h a 21h

Imatges

Mapa

Última revisió 2023-10-04 13:33:20