La biblioteca al costat de les escoles

Última revisió 06-05-2021 09:41
06/05/2021

Amb la situació que estem vivint, i veient que els escolars no poden gaudir de totes les sortides que feien abans, o bé ho han de fer amb unes condicions molt diferents, la Biblioteca Ca l’Oliveres s’apropa a les escoles i instituts aportant una mica d’aire fresc, amb visites que ja feien a la biblioteca, o bé realitzant visites noves com les que es van oferir el passat mes d’abril, tot fent reflexionar als alumnes sobre aquest temps viscut de pandèmia, mitjançant contes comEl circ dels monstres, El pato y la muerte, L’illa, Mapa de ciutats somiades, D’aquí no passa ningú!, El presidente del mundo i Prohibit, prohibir.

Durant aquest passat mes d’abril la biblioteca ha realitzat 9 visites a alumnes de cursos de P4, 1r, 3r i 4t, de les tres escoles del municipi. Un total de 180 alumnes.

En el marc del Programa d'Activitats Educatives (PAE) la Biblioteca Ca l’Oliveres ofereix diverses propostes per als diversos centres educatius i per al personal docent. Totes elles encaminades a que la comunicat educativa del municipi tregui el màxim profit de la biblioteca i de totes les activitats, serveis i recursos que ofereix.