Escola bressol municipal Nova Espurna

A Lliçà d’Amunt hi ha dues Escoles Bressol. L’Escola Bressol Municipal Palaudàries està situada al barri de Palaudàries i disposa de 6 estances, mentre que l’Escola Bressol Municipal Nova Espurna està ubicada al centre urbà i compta amb 8 estances totes elles destinades a l’educació d’ infants de 0 a 3 anys.

Comptem amb personal qualificat que vetlla per una educació rica i estimulant.

Les escoles oferim servei de menjador on els àpats, elaborats a partir d’ aliments de proximitat, es cuinen en el mateix centre, pel personal de cuina.

L’objectiu principal de l’equip educatiu és afavorir el desenvolupament de l’infant respectant, alhora,  el seu ritme de creixement i adaptant-nos a les seves necessitats. És per aquest motiu que des de l’ escola proporcionem i oferim un espai de descoberta, sempre respectuós amb l’ infant i amb el medi, mitjançant elements prèviament pensats i adequats als seus interessos.

Oferim espais que propiciïn el creixement personal i emocional de manera harmònica on les mestres i educadores acompanyem als infants a partir de l’ observació, fet que ens ajuda a respondre i satisfer les seves demandes.

Considerem l’hora del menjar, del dormir i del canvi de bolquer com els moments de cura, és a dir, estones educatives treballades i pensades per a poder crear un moment acollidor, íntim i tranquil amb els infants.

Tenim clar que ell és el protagonista principal i, entre d’altres aspectes, comença a decidir amb qui vol anar, on i amb qui compartir les joguines i els materials posats al seu abast, però  sempre amb la seguretat que els hi proporcionen els límits com a eina d’aprenentatge.

El joc és l’essència de l’existència i l’expressió. A través del joc, els nens i nenes s’obren pas al món i si els deixem fer, observarem què ens diuen: “SÓC, ESTIC, PUC”.

I aprofitant l’entorn que ens envolta, no podem deixar d’explicar que sempre que podem, sortim a passejar pels voltants de l’escola, coneixent i gaudint de les experiències que ens regala aquest paisatge.

Us hem fet cinc cèntims de les Escoles Bressol del nostre municipi però si voleu saber una mica més, us animem a fer un cop d’ull al nostre facebook sempre que us vingui de gust, fet que ens ajudarà a mantenir aquesta coordinació i bona entesa entre família i Escola!

c. de Llívia, 2 08186 - Lliçà d'Amunt

93 841 53 31

de dilluns a divendres de 7:30 a 17h

Silvia Mateu

Imatges

Mapa

Última revisió 2024-03-18 18:17:41